ΠΛΑΣΤΙΚΟΚΟΛΛΑ 

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Η Πλαστικόκολλα είναι εξαιρετικής ποιότητας κόλλα ,έτοιμη για χρήση . Εφαρμόζετε σε εσωτερικούς χώρους όπου δεν απαιτούνται αντοχές σε πλύσιμο ,όπως οροφές κουζινών και μπάνιων, υπνοδωματίων και αποθηκών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες  που είναι περασμένες με ασβέστη  ,αλλά όχι με πλαστικό καθώς και στις υδροχρωματισμένες επιφάνειες  σοβά , γυψοσανίδας  και  τσιμέντου. Έχει την ιδιότητα να αφήνει ανοικτούς τους πόρους των ορόφων με αποτέλεσμα να αναπνέει ο χώρος ώστε να μην έχουμε προβλήματα έντονης συμπύκνωσης υδρατμών, ενώ διακρίνεται για την καλυπτικότητα , την εύκολη εφαρμογή και την ομοιόμορφη επιφάνεια που αφήνει. Απλώνει θαυμάσια και έχει χαμηλή οσμή.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές ,στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά ,σκόνες ,λάδια ,άλατα , σαθρά υλικά. Επιφάνειες καινούργιες ή βαμμένες με υδροχρώματα  ,χωρίς πρόβλημα συνοχής, μπορούν να βαφτούν με πλαστικόκολλα Lecotex , αραιωμένη έως 15% με νερό πρώτο και δεύτερο χέρι. Όταν μια επιφάνεια είναι περασμένη υδρόχρωμα για να βαφτεί με  πλαστικό ή ακρυλικό χρώμα πρέπει  να ασταρωθεί  με Stabiling primer.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: Αραιώνετε μέχρι 15% με νερό

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Ρολό ,πινέλο , βούρτσα ή πιστόλι AIRLESS

ΑΠΟΔΟΣΗ:5m2 /lt το ένα χέρι (ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.)

ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Διατίθεται  σε λευκό ,χρωματίζετε με τα βασικά πλαστικά και σε χιλιάδες αποχρώσεις με τι χρωμοσύστημα multicolor της Lecotex.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ: Στην αφή σε 1ώρα και επαναβάφεται μετά από 4-5 ώρες . Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα τις καιρικές συνθήκες  (υγρασία-θερμοκρασία).

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ: α)Να μην εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες κάτω από 0ο C ή πάνω από 35ο C. Β)Οι βαμμένες επιφάνειες, να μην πλένονται

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό και απορρυπαντικό.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Τουλάχιστον ένα έτος εφόσον τα δοχεία παραμείνουν κλειστά και σε κανόνες αποθήκευσης .Μετά την αραίωση του προϊόντος με νερό , θα πρέπει να αποφεύγεται η αποθήκευση των δοχείων για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 3 μήνες.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρακαλούμε εξετάστε τις οδηγίες προφύλαξης στην ετικέτα του δοχείου . Για λεπτομερείς οδηγίες για τους κινδύνους και την ασφάλεια κατά την χρήση ,ζητήστε  το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας.